Jan van de Capellelaan 29, 5642 LC, Eindhoven - email    

Ă-Services

. Websites . Documentenbeheer . Advies .
. Bestandsconversies . Intranetsites .

 | Home | Webservices | Portfolio | Wie zijn wij |Contact | Informatie |

 


Webservices

Er bestaat geen twijfel over het feit dat het Internet het adverterings- en communicatiemedium is voor de toekomst. Een, voor uw bedrijf, professioneel ontworpen website maakt een goede eerste indruk op uw bezoekers en trekt nieuwe klanten aan.

AE-Services is gespecialiseerd in het professioneel ontwerpen van websites voor allerlei soorten bedrijven. De eerste stap bij het ontwerpen van uw website is een analyse van de activiteiten en brochures van uw bedrijf, het soort producten en de markt waarop U zich richt. Dit verschaft ons een algemene indruk van het bedrijf, en helpt ons bij het ontwerpen van uw website.

Onderstaand is een indicatie gegeven van onze prijzen.

bullet E-mail en Internet faciliteiten op een "standalone" PC
bullet E-mail en Internet faciliteiten op een klein PC-netwerk
bullet Homepage zonder eigen domeinnaam
bullet Website met eigen domeinnaam
bulletEenvoudige websites
bullet Uitgebreide websites of andere wensen

E-mail en Internet faciliteiten op een "standalone" PC:

Hiervoor adviseren wij minimaal een ISDN verbinding met een aanmelding bij een goede Internet-provider. De aanmelding kunnen wij voor U verzorgen. Voor de installatie van toegangs- en beheersoftware berekenen wij een met U overeen te komen uurtarief excl. BTW (met een minimum van een uur), exclusief reiskosten. Hierbij gaan wij uit van een PC met Windows besturingssoftware. Indien niet aanwezig kan de PC eveneens door ons geleverd worden, eventueel kan een aanwezige PC opgewaardeerd worden.

E-mail en Internet faciliteiten op een klein PC-netwerk:

Hiervoor geldt in principe hetzelfde als voor een "standalone" PC. Voor beveiliging van uw netwerk moet echter aanvullende hardware en software ge´nstalleerd worden, hierbij is uw netwerk configuratie en besturingssoftware bepalend voor de keuze. Voor de aanvullende hardware en software werken wij op basis van een offerte. Indien niet aanwezig kunnen wij het netwerk leveren en ´nstalleren, eventueel kan uw huidige netwerk opgewaardeerd worden..

Homepage zonder eigen domeinnaam:

Naast E-mail en Internet faciliteiten biedt (bijna) elke Internet provider U de mogelijkheid om een eenvoudige homepage op het Internet te plaatsen. Een dergelijke homepage heeft geen eigen domeinnaam en is meestal bereikbaar onder het adres van uw Internet provider aangevuld met uw usernaam (bijv. www.iae.nl/~usernaam). De kosten voor de opmaak van een homepage zijn geheel afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden welke door de Internet provider worden geboden, neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Website met eigen domeinnaam:

Indien U uw bedrijf met een website onder een eigen domeinnaam (bijv. www.uwbedrijf.nl) op het Internet wilt presenteren dan moet U, aanvullend op E-mail en Internet faciliteiten, worden aangemeld bij een Internet hosting-provider ook moet uw domein worden geregistreerd. De aanmelding en registratie kunnen wij voor U verzorgen.

Controleer hier of de door U gewenste domeinnaam nog vrij is.

www.

Eenvoudige websites:

Een eenvoudige website bestaat uit 6 pagina's in een eenvoudige, voor U ontworpen site-opmaak. Een dergelijke website omvat de volgende pagina's:

bulletEntree;
bulletNieuws;
bulletBedrijfsprofiel;
bulletMachinepark of producten overzicht;
bulletReactieformulier, (via E-mail);
bulletOverzicht van site wijzigingen.

De prijzen en betaling zijn als volgt:

Wij bekijken het grafisch materiaal en de teksten welke door uw bedrijf beschikbaar worden gesteld. We schatten het aantal pagina's welke nodig zijn om de aangeleverde informatie op te nemen. Bij de start van onze werkzaamheden vragen wij U om 50% te betalen van de totale kosten. Het restbedrag moet worden betaald na uw accoord over de ontworpen website.

bulletEUR 350  opmaak website;
bulletEUR   45  per hoofdpagina;
bulletEUR   35  per subpagina;
bulletEUR 400  per eenvoudige database (Access) (1 tabel met maximaal 8 detailqueries) inclusief 4 asp-pagina's (zoeken, resultaat, wijzigen en toevoegen).
bulletEventueel kan uw website in meerdere talen worden uitgevoerd.
De kosten voor vertaling zijn EUR 75,-- per pagina (maximaal 400 woorden per pagina);
bulletDoor ons gemaakte digitale foto's of scans van foto's van uw bedrijf, producten, logo's, machinepark etc. EUR 25 per stuk;
bulletBewerken van teksten, foto's of scans tegen een vast uurtarief;
bulletPublicatie-, administratie- en overige kosten EUR 175*.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en reiskosten.

*  In deze kosten zijn o.a. de volgende posten opgenomen:
    - 1 bezoek te doorspreking van de offerte;
    - de aanvraag van het Internet account;
    - de aanvraag van het Internet account;
    - de aanmelding bij een Internet hosting-provider
    - de aanvraag van het Internet domein;
    - uploaden en configureren van de site en mailmogelijkheden;
    - inbrengen in diverse search-engines en vervolgen
      van de plaatsing en rangorde.

Onderhoud:

Om uw site voor bezoekers aantrekkelijk en actueel te houden is het noodzakelijk om onderhoud te plegen. Hierbij moet U denken aan: herschikking van pagina's en de hierop opgenomen informatie, nieuwsbrieven, aanbieden van nieuwe en/of gewijzigde informatie en een geleidelijke aanpassing van de pagina-opmaak. We hebben diverse onderhoudspakketten, deze zijn gebaseerd op de grootte van de website.

Indien U bij ons een onderhoudscontract afsluit van minimaal 12 maanden (EUR 85 per maand bij een maximum van 2 uren per maand -meeruren worden extra verrekend-) ontvangt U een korting op de aanmaak- en ontwerpkosten van uw website.

Uitgebreide websites of andere wensen:

Wilt U een meer uitgebreide website of heeft U andere wensen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Oplossingen voor MKB Bedrijven